Menu Sluiten

Wie ben ik?

behandeling-osteopathie
osteopathie_en_babys
manipulacion-espinal fysio
previous arrow
next arrow
Shadow

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Bert Vedder en ik ben geregistreerd osteopaat D.O.-(M).R.O.

Na in 1984 mijn opleiding voor Fysiotherapie aan Hogeschool Zuyd in Heerlen te hebben afgerond ben ik in 1992 manuele therapie gaan studeren aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (S.O.M.T.) te Amersfoort. Na een aantal jaren als fysio- en manueel therapeut gewerkt te hebben ben ik in 2005 gestart met de opleiding osteopathie aan de International Academy for Osteopathy (I.A.O.) te Gent (BelgiĆ«). Ik mag door mijn afstuderen aan de I.A.O de titel D.O. (diplomated osteopath) gebruiken. De toevoeging – (M).R.O. (Member of the Registrated Osteopaths) wordt na toetsing toegekend door het N.O.F. (Nederlandse Osteopathie Federatie).
In 2011 heb ik een opleiding tot toegepaste kinesiologie gevolgd.
In 2019 heb ik het diploma orthomoleculair therapeut volgens PNI behaald.

Alleen de behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen bij uw zorgverzekering in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding.
Een verplichting van het N.O.F. is dat er regelmatig nascholing moet worden gevolgd.