Menu Sluiten

Privacy verklaring

Privacy policy

Osteopathie Vedder vindt het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met (persoons)gegevens. (Persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Osteopathie Vedder kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Osteopathie Vedder, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Osteopathie Vedder verstrekt. Osteopathie Vedder kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- achternaam
  • Adresgegevens / factuurgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • ip-adres

Waarom Osteopathie Vedder gegevens nodig heeft

Osteopathie Vedder verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Osteopathie Vedder uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Osteopathie Vedder gegevens bewaart

Osteopathie Vedder bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Osteopathie Vedder verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Osteopathie Vedder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Osteopathie Vedder gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Osteopathie Vedder maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Osteopathie Vedder bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Osteopathie Vedder te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Osteopathie Vedder heeft hier geen invloed op. Osteopathie Vedder heeft Google geen toestemming gegeven om via Osteopathie Vedder verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@osteopathievedder.nl. Osteopathie Vedder zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Osteopathie Vedder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Osteopathie Vedder maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Osteopathie Vedder verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Osteopathie Vedder op via info@osteopathievedder.nlwww.osteopathievedder.nl is een website van Osteopathie Vedder. Osteopathie Vedder is als volgt te bereiken:

Telefoon: 0475 – 212 200
E-mailadres: info@osteopathievedder.nl